Deejay op uw evenement

Iedereen kan een iPod aansluiten op een speaker – natuurlijk. Iedereen kan zelf een playlist samenstellen of op Spotify een party-cd opzoeken. Heb je dan een geslaagd evenement? Nee; een dj speelt in op de behoefte van het publiek. Een dj geeft gehoor aan een bepaalde stemming in de zaal. Een dj zorgt voor de sfeer, voor een unieke beleving. En of het publiek nu vraagt om klassiekers uit de 70's en de 80's, Jazz of feest ? Bastiaan Boog betekent ervaring en een succesvolle muziekavond.

Bastiaan is een kunstenaar die zijn 'kunst' tentoonstelt, maakt deel uit van het concept van de avond. Het publiek staat centraal. Hij voelt niet alleen het publiek aan, maar speelt echt een spel met ze. Spelen met het publiek betekent ook dat de dj echt 'contact' met het publiek heeft en niet stoicijns achter de draaitafels staat. Het zit hem dus in het feit dat Bastiaan interactie (zowel muzikaal als fysiek) heeft met het publiek.

Deejay op uw lokatie

Een is dj is meer dan een achtergrondmuziekje. Hoe lekker is het om op een vol terras of in de lounge ruimte entertainment te hebben in de vorm van een dj. Bij binnenkomst van een evenement of een netwerkborrel kan een dj de juiste (ontspannen) sfeer neerzetten.

Bastiaan is thuis in zeer uiteenlopende muziekstijlen. Toch heeft de “Electric swing”, Jazz, lounge en '80 de voorkeur. Hetgeen hem uitermate geschikt maakt voor een groot scala aan evenementen. Strak in het pak in vintage style mixt Bastiaan oude en nieuwe nummers aan elkaar.

Er bestaat de mogelijkheid om Bastiaan los te boeken als er al geluidsversterking aanwezig is bij de locatie (booth incl cd spelers en mixer neemt Bastiaan bij voorkeur zelf mee) of u kunt Bastiaan voor uw evenement boeken in combinatie met kleine geluidsset, tot +/- 100 personen.

Deejay als muzikale sidekick

Op de televisie en radio is een sidekick al een begrip. Naast Matthijs van Nieuwkerk in de Wereld draait door en Edwin Evers in zijn ochtendshow zit een sidekick die "aangeeft" en nare stiltes voorkomt.

Ook tijdens evenementen en congressen kan Bastiaan uw gastheer/dame, presentator of dagvoorzitter muzikaal bijstaan in de vorm van muziek en jingles. Eventueel ook live met aan en afkondigingen. De muzikale sidekick start opkomst muziek, spanning drones en jingles bij bijvoorbeeld prijsuitreikingen en sprekersrondes.

Bastiaan Boog Bastiaan Boog Bastiaan Boog