Over Bastiaan

Bastiaan loopt al ruim 25 jaar mee in televisie en radioland. Hij begon ooit als runner en chauffeur van Joop van den Ende. Hij heeft door de jaren heen in diverse functies, verschillende televisieprogramma's gemaakt. Bij Joop van den Ende, John de Mol, René Stokvis, Willem Herselman en Bart in 't Hout leerde hij de fijne kneepjes van het vak. Ondertussen regisseerde hij en werkte als televisiemaker mee op de achtergrond bij programma's voor onder andere SBS6, Net5, AVRO, TROS, RTL4, RTL5 en Yorin.

Als kleine jongen was de radio wat de toekomst zou brengen, maar daar kwam al snel verandering in en werd het toch televisie. Er zijn tot nu toe twee landelijke radiostations geweest die het met Bastiaan aandurfden en in hem geloofden. Allereerst Radio Nationaal met als kapitein Karel van Cooten; maar ook Radio 10 met Tom Mulder aan het roer. Helaas ging Radio Nationaal failliet en moest Radio 10 medewerkers ontslaan vanwege de frequentieverdeling.

Naast het regisseren van speciale opdrachten als evenementen en concerten gebruikt Bastiaan nog steeds zijn stem. Voor de radio, in zijn eigen programma op Radio Gelderland (de grootste regionale zender van Nederland) maar ook in de commercialtijd. Voor vele grote merken als Samsung, Nivea en KPN spreekt Bastiaan radio- en televisiecommercials in en is daarom vaak te horen.

Bastiaan Boog Bastiaan Boog Bastiaan Boog